2017. március 25. 18:26 - SportBetyárok

Most, vagy soha!

- 20.45-től Portugália–Magyarország

 

A magyar labdarúgó válogatott ma este 20.45-kor lép pályára Lisszabonban, hogy megszerezze a 3 pontot Portugália válogatottja ellen.

portugal-magyar_masolata.jpg

 

A mieink keretébe nem került be különböző okokból többek között az Európa-bajnokságon részt vevő Nikolics Nemanja, Németh Krisztián, Böde Dániel, Elek Ákos, Fiola Attila és Guzmics Richárd sem, ugyanakkor több új arc is Bernd Storck szövetségi kapitány segítségére lehet: a Honvédos Eppel Márton, a fehérvári Vinícius, a debreceni Holman Dávid, illetve az Olaszországban futballozó Adorján Krisztián és Sallai Roland.

 A magyar válogatott kerete:

KAPUSOK:  #12 Dibusz Dénes, #1 Gulácsi Péter, #22 Megyeri Balázs

VÉDŐK: #21 Bese Barnabás  #23 Hangya Szilveszter, #4 Kádár Tamás, #3 Korhut Mihály, #2 Lang Ádám, #16 Pintér Ádám, #18 Vinícius 

KÖZÉPPÁLYÁSOK: #10 Gera Zoltán, #17 Holman Dávid, #15 Kalmár Zsolt, #14 Lovrencsics Gergő, #8 Nagy Ádám

TÁMADÓK: #6 Adorján Krisztián, #7 Dzsudzsák Balázs, #13 Gyurcsó Ádám, #11 Eppel Márton, #19 Priskin Tamás, #20 Sallai Roland, #9 Szalai Ádám 

A portugál válogatott gyakorlatilag teljes arzenálját fel tudja sorakoztatni, nincs meghatározó hiányzó a keretükben.


Mind a portugál, mind a magyar válogatottnak égető szüksége van a győzelemre, a mieink sikerével megelőzhetnénk mai ellenfelünket, s felzárkózhatnánk Svájc mögé a pótselejtezőt érő 2. helyre.



Az állás:
tabellajpg.jpg

20.45: Portugália–Magyarország – élőben az M4 Sporton!

 

J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4912369935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása