2017. április 14. 12:45 - SportBetyárok

Darts PL: Nagy este és kilencnyilas Liverpoolban!

-Tökéletes leg, feltámadások, meglepetések

Az est első mérkőzésére meglehetősen sima, 7-3-as Anderson győzelmet vizionáltam korábbi posztomban, a játékosok eddigi PL teljesítményeinek tekintetében. Egy ideig még releváns is volt a tippem, Anderson 5-3-ra meglépett Chizzytől, s ekkor hátradőlve karosszékemben megeresztettem egy elégedett mosolyt, gondolván, hogy sikerült korrekt tippet írnom. Hát, Chizzy Boy ezt másképp gondolta, és előhúzott a cilinderből egy 12 nyilas kiszállót, majd egalizált a skót ellen. A mosoly az arcomra fagyott, de Gary még így is behúzhatta volna a mérkőzést, azonban 4 nyilat is mellé dobott, az angol pedig köszönte szépen, s 6. megnyert legével bebiztosította magának az egy pontot. Sőt, mi több, el is dönthette volna a partit, de képtelen volt kiszállni, így Anderson ki tudott egyenlíteni. Anderson vs Chisnall 6-6

 nintchdbpict000291511491.jpg

 

Az est 2. mérkőzésén van Gerwen és Peter Wright feszült egymásnak. Látnoki képességeimet előhúzva egy nagyon nehéz mérkőzést tippeltem meg, mely 6-6-os döntetlennel fog végződni. Bár Peter Wright próbált megtréfálni engem, s 4-0-ra is vezetett már a holland ellen. Sőt, később 6-3-as részeredményt mutatott a kivetítő, de van Gerwen nem adta fel, s kihasználva Wright hibázásait a kiszállóknál, zsinórban 3 leget nyerve állította be a 6-6os döntetlent, ezzel igazolva látnoki képességeimet.

1.jpg

A 3. összecsapás Adrian Lewis és Raymond van Barneveld között történt, s Lewis felemás formája miatt egy szoros, 7-5-ös Barney győzelmet tippeltem. Mindhiába, ugyanis Lewis nem csak hogy meglehetősen magabiztosan játszott, 2-1-es vezetésénél egy szolid kilencnyilast is bepörkölt, mellyel állva hagyta ellenfelét. 110 feletti átlagához képest Barneveld csupán 99,30-as átlagot tudott felmutatni, ezért a mérkőzés nem végződhetett máshogy, mint 7-4-es Lewis győzelemmel.

 

Az utolsó előtti mérkőzésen a darts élő legendája, Phil Taylor lépett porondra a tabella hátsó régiójában kullogó James Wade ellen, s beharangozómban egy viszonylag sima, 7-4-es Taylor győzelmet tippeltem. Hogy igazam legyen a már-már botrányosan unalmasan kezdődő mérkőzés végeredményét illetően Taylor 5-3-as állásnál tehetett volna, azonban képtelen volt kiszállni. Ezt követően teljesen megzuhant, Wade pedig nem sokat teketóriázva, a maradék 3 leget behúzva, 7-5-re verte honfitársát.


phil-taylor-767437.jpg

Taylor nem csak a mérkőzését szúrta el, hanem hitelességemet is megkérdőjelezi...

Az est utolsó mérkőzéseként a nap korábbi szakaszában egyaránt döntetlent játszó Peter Wright és Gary Anderson feszült egymásnak. Peter Wright 2-2-ig tartotta magát, ám némi dekoncentráltságot véltem felfedezni tekintetében. Anderson ellenben nem törődött semmi mással, nála működött a gépezet: 113-as átlagát 12 és 10 nyilas legekkel fűszerezte, s zsinórban megnyert 5 legével beállította a 7-2-es végeredményt.

Tabella:

tabella_liverpool_utan_11_1.jpg

J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3112425835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása