2017. április 13. 18:11 - SportBetyárok

Darts PL: felkészül Liverpool

- Folytatódik a PDC Premier League sorozat

Liverpoolban kerül sor a PDC Premier League következő fordulójára.

Elsőként Gary Anderson lép majd pályára az ellen a Dave Chisnall ellen, aki jelenleg a tabella legvégén kullog, ugyanakkor bőven van még esélye feljebb kapaszkodni, hiszen James Wadet akár meg is előzheti az est folyamán. Gyorsan hozzá is teszem, hogy ez szerintem nem ma fog megtörténni, hiszen ha csak nem játszik valami óriásit Chizzy Boy, akkor nem sok keresni valója lesz a világbajnok ellen.
Tippem: Anderson vs Chisnall 7-3

anderson_2.jpg

A következő mérkőzés a forduló talán legjobban várt mérkőzése: az első kettő helyezett, Michael van Gerwen és Peter Wright csap majd össze. Snakebite-nak kicsit nehéz dolga lesz ma, hiszen a zöld ogre mellett Gary Andersonnal is játszania kell. Gerwenről tudjuk amit tudni kell, és véleményem szerint Wright sem az a nagy taktikázó, aki mondjuk rápihenne a második meccsére, ezért szerintem komoly küzdelem fog kialakulni, és vagy egy szűkös Gerwen győzelem, vagy egy döntetlen születik majd a mérkőzésből. Na jó, kicsit bizakodóbb leszek Wrighttal szemben, úgyhogy tippem: MvG vs Wright 6-6

promo305655444.jpg

Harmadik mérkőzésen Adrian Lewis és Raymond van Barneveld néz majd farkasszemet. Lewis a múlt héten nagyot játszva vágott vissza Andersonnak, így elméletielg nagy kedvvel kellene érkeznie. Barneveld is sima mérkőzést játszott James Wade ellen, és szerintem ma is győztesen hagyhatja el a pódiumot.
Tippem: Lewis vs Barneveld 5-7

nevtelen1.jpg

Utolsó előtti mérkőzésként a veterán Phil Taylort láthatjuk James Wade ellenében. Wade képes nagy meccsekre, ugyanakkor csak egyetlen ponttal van Chisnall előtt, és az utóbbi időben nem mutatott nagy magabiztosságot, így szerintem a rekordbajnok viszonylag könnyedén fogja begyűjteni a 2 pontot.
Tippem: Taylor vs Wade 7-4

A záró mérkőzésen ismét nagy partit láthatunk majd, hiszen Peter Wright és Gary Anderson csap össze. Természetesen, ahogy már korábban is írtam, sokat számíthat az első lejátszott mérkőzése egy játékosnak, és esetünkben nagyobb eséllyel Anderson léphet majd pályára győztesként. Ez megnyugtathatja, Peter Wright esetleges pontvesztése után pedig talán mégnagyobb elánnal veti bele magát a mérkőzésbe. Valamint, ha mindkét mai mérkőzését elveszteni, hamar bajban lehet... Áhh, túl sok a ha és a talán... Gondolok egy merészet.
Tippem: Anderson vs Wright 5-7

 

Jelenlegi tabella: 
tabella_20170413.jpg

 J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr3012414853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása