2017. március 31. 18:39 - SportBetyárok

Darts: Túl az Ítéletek Éjszakáján

- vége a PDC Premier League alapszakaszának

Az Ítéletek Éjszakája fantázianévre hallgató forduló csak nevében volt az, hiszen azzal a tudattal került megrendezésre, hogy a két biztos kieső (Huybrechts,Klaasen) kiléte tudható volt, Kim Huybrechts pedig sajnálatos okok miatt pályára sem lépett.

dartsreszlegc_kiesettek_1.jpg

Az esten így tehát csak 4 mérkőzést láthattunk.

Peter Wright vs Kim Huybrechts 7-0

A meccset a visszalépés miatt a skót kapta meg, 7-0-ás legaránnyal. Kim Huybrechts irányába innen is őszinte részvétünket nyilvánítjuk ki, és kitartást kívánunk ebben a nehéz időszakban!

Jelle Klaasen vs Phil Taylor 5-7

Szőke kolléga sima, 7-3-as Taylor győzelmet vizionált, a mérkőzés azonban korántsem alakult simán.

Jelle Klaasen a biztos kiesés és 9. hely tudatában gyakorlatilag felszabadultan játszhatott, mely kezdetben eredményre vezetett: 4-1-es előnyre tett szert, kétszer is brékelte az öreget. Phil Taylor azonban feltámadt hamvaiból, és átvette a kezdeményezést, majd a vezetést, s végül 7-5 arányú győzelemmel szerezte meg a 2 fontos pontot. (Ne feledjük, a következő kiesés alkalmával a legjobb 4 marad már csak versenyben.)

 tayl.jpg

 

Gary Anderson vs Adrian Lewis 7-3

A beharangozóban 7-5-ös Anderson győzelmet jósoltunk, ám ennél simábban alakult a mérkőzés.

Bár Lewis jobban kezdte a meccset, brékelni is tudott, ám 2-1-es vezetésnél megremegett a keze a kiszállónál, és képtelen volt 3-1-re növelni előnyét, melyet a belerázódó skót könyörtelenül kihasznált: előbb 5-2-re módosította az eredményt, majd 170-es kiszállóval koronázta meg teljesítményét, hogy aztán 107,13-as körátlagú, sima, 7-3-as győzelmet arasson angol riválisa felett.

Fontos mérkőzés volt mindkettejük szempontjából, hiszen azonos ponttal álltak a fordulót megelőzően, a top4-ért folyó harcban most viszont lépéselőnyre tett szert a Repülő Skót.

 

luis.jpg

 

Raymond van Barneveld vs James Wade 7-2

Raymond van Barneveld a múllt héten bravúrgyőzelmet hajtott végre a regnáló világbajnok van Gerwen ellen, ám kérdéses volt, hogy meg tudja-e tartani formáját.

A kérdésre azonban hamar választ kaptunk, James Wade két kezdését is bukta, Barneveld pedig köszönte szépen és 5-0-ra elhúzott ellenfelétől. Wade azért emelt a fordulatszámon, hogy ne legyen kellemetlen vereség a dologból, de erejéből csak kozmetikázásra futotta, a holland sima, 7-2-es győzelemmel hagyta el a walesi arénát.

Beharangozónkban szerkesztő társam 6-6 arányú, verejtékes döntetlent jósolt, ám ennél mi sem lehetett volna távolabb a valóságtól. (HAHA!)

Michael van Gerwen vs Dave Chisnall 7-1 

Sok kérdés itt sem volt, a 100 fölött átlagoló, de a kiszállóknál rendre hibázó Dave Chisnall mindössze egyetlen leget tudott elcsenni a toronymagasan esélyesebb Gerwentől, aki ismét brutálisan erős játékkal rukkolt elő, majd magabiztos 7-1-es győzelemmel tartotta meg első helyét Peter Wright előtt.

michael-van-gerwen-darts-451039.jpg

 

Aktuális tabella:

 tabella_alap3_masolata.jpg

 https://www.facebook.com/sportbetyarok/

J

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr7512389983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása