2017. március 30. 14:36 - SportBetyárok

Cardiff Huybrechts nélkül

- megfogyatkozott a mezőny az Ítéletek Éjszakájára

Röviden Manchesterről:

Kellett volna a győzelem a belga Kim Huybrechtsnek, illetve a holland Jelle Klaasennek, ám mindketten alulmaradtak soros ellenfelükkel szemben (előbbi Gary Anderson ellen kapott ki 7-2-re, utóbbi 7-5-re Adrian Lewistól) és ezzel búcsúztak a 2017-s Premier League küzdelmeitől annak ellenére is, hogy papíron mindketten pályára fognak lépni a cardiffi záró fordulóban. 

A manchesteri forduló további eredményei:

Michael van Gerwen James Wade 7-4
Michael van Gerwen Raymond van Barneveld 5-7
Phil Taylor Peter Wright 7-5

 

kim-huybrechts-belgium-darts_3229240.jpg


Mi várható Cardiffban? 

Hát Kim Huybrechts semmiképp, ugyanis nem sokkal a cikk megírása előtt jelentette be, hogy a mai estén családi okokra hivatkozva nem lép színpadra. Mondjuk minek is, úgyis kiesett...mondanák a kritikusok. Én azért sajnálom mert egy korrekt játékos, aki bár nem alkotott maradandót (gyakorlatilag meccset se nyert), de szimpatikus figurája az éldartsnak. Huybrechts visszalépése egyben azt is jelenti, hogy a skót dizájner/showman/nagymenő/sztár Peter Wrightot sem láthatjuk ma este. Wright 7-0-val viszi így a meccset, a kígyóharapás viszont elmarad ma este.

A nap nyitómeccsén Jelle Klaasen a rekordbajnok Phil Taylorral csap össze abban a tudatban, hogy bármit játszik az utolsó előtti helyen marad és így ötezer fonttal többet visz majd haza. Taylornak meg nem kell sokat éjszakáznia, mehet aludni. Tippem sima Taylor henger, 7-3. 

A Gary Anderson - Adrian Lewis derbivel folytatódik az este, az örökmérleg 19 Lewis győzelmet számlál 3 döntetlen és 26 Anderson sikerrel szemben. A mérleg tehát a Repülő Skót irányába billen, megismétlődhet a 2015-s VB döntő eredménye, 7-5-s Anderson győzelmet várok.

Barneveld a legutóbbi meglepetés győzelmét követően James Wade ellen lép pályára az Ítéletek Éjszakáján. Barney képes arra, hogy egyik nap embertelen formában játszva győzzön, majd a következő alkalommal hitvány játékot mutasson be. Wade kihasználhatja ezt, tippem szoros mérkőzés és döntetlen, tehát 6-6.

A nap zárómeccsén a világrekordot döntő, regnáló világbajnok és Premier League címvédő Michael van Gerwen, avagy Mighty Mike mutathatja meg, hogy a legutóbbi veresége csak fáradtság miatti apró kisiklás volt. Vagy még mindig küszködne a hátsérülésével? Meglátjuk mire megy ellene Chizzy, aki kiesni már nem tud, de mindenképp pontokat kéne gyűjtenie, ha komolyabb célokat tűzött ki maga elé. MvG győzelem várható, laza 7-4.

 skysports-michael-van-gerwen-world-darts-championship_3863452.jpg

 Sz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbetyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr8512387613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása